Healthcare

gegarandeerde communicatie in het heetst van de strijd

Telecommunicatie is van levensbelang. Dat is zeker zo in de gezondheidszorg. Het systeem dient te allen tijde operationeel te zijn en daarom wilt u ook een beroep doen op een betrouwbare partner. Wij bieden uw zorginstelling de nodige technologische oplossingen waardoor uw alarmeringen en noodoproepen zonder fout bij de juiste persoon terecht komen.

Mission critical communication waarborgen

Medewerkers van een zorgorganisatie moeten op ieder moment van de dag en op elke locatie goed bereikbaar zijn. Dat is in een groot gebouwencomplex een hele opgave. Het netwerk mag geen invloed hebben op de medische apparatuur en de gezondheid van de patiënten en cliënten. Ook in noodsituaties moet het communicatiesysteem feilloos werken. Dankzij onze kennis en ervaring op het gebied van netwerken zijn we in staat om mission critical communicatienetwerken te bedenken, leveren, implementeren en beheren.

Distributed antenne systemen (DAS)

Zorgt voor een optimale indoordekking van operatoren (KPN, Vodafone, T-Mobile). Zo hebben uw patienten, clienten en medewerkers optimale 4G dekking.

C2000 connectiviteit

Door een splitsing van missie kritische communicatie heeft u 24/7 gegarandeerde communicatie. Zo voldoet u aan de vereiste indoordekking voor uw zorg- en ambulancepersoneel en komen alarmeringen en reanimatieoproepen altijd terecht op de juiste plek, ook wel Special coverage Location genaamd.

Private LTE-oplossing

Private LTE is een privé mobiel netwerk voor voice en data dat gebaseerd is op 4G techniek. In tegenstelling tot WiFi, garandeert het LTE-netwerk een feilloze verbinding zonder interferentie.

Whitepaper: Private LTE in de zorg: waarom juist nu?

Zorginstellingen staan de komende jaren voor een uitdaging. Het dataverkeer op hun netwerken – door personeel én bewoners of cliënten – neemt sterk toe. Maar dat mag zeker niet ten koste gaan van de betrouwbaarheid, snelheid en veiligheid van de alarmering of andere ‘missie-kritische communicatie’. Daarom kiezen zorginstellingen steeds vaker voor een gescheiden Private LTE netwerk. Dat is een goed betaalbare oplossing en een goede investering voor de komende jaren.