Industry

gegarandeerde operationaliteit

Om uw productie 24/7 draaiende te houden, is een goede en betrouwbare communicatie essentieel. Bereikbaarheid moet immers op het hele terrein aanwezig zijn om zo continuïteit en veiligheid te waarborgen. Onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat u altijd kunt rekenen op een betrouwbare oplossing en op de beste producten en systemen. 

Meestal onzichtbaar, maar vaak onmisbaar

Wij leveren voor alle complexe en minder complexe industriële vraagstukken, processen en systemen de oplossing. Onze unieke combinatie van technologisch inzicht, kennis van de klant en partnerships met gerenommeerde merken zorgt ervoor dat we u slimmer, betrouwbaarder en duurzamer van dienst kunnen zijn. Meestal onzichtbaar, maar vaak onmisbaar. 

Distributed antenne systemen (DAS)

Zorgt voor een optimale indoordekking van operatoren (KPN, Vodafone, T-Mobile). Zo hebben uw patienten, clienten en medewerkers optimale 4G dekking.

Private LTE-oplossing

Private LTE is een privé mobiel netwerk voor voice en data dat gebaseerd is op 4G techniek. In tegenstelling tot WiFi, garandeert het LTE-netwerk een feilloze verbinding zonder interferentie.

Portofonie systemen

Overal waar kritische communicatie nodig is en een GSM niet voldoet, is een portofoon de professionele en betrouwbare oplossing. Wij bieden de juiste oplossing voor elke toepassing.