Transport & Infrastructure

geen communicatie, geen transport

Alle bouwstenen voor een integrale aanpak van installatie, beheer, onderhoud en reparatie van uw telecom- en IT-netwerken? Reken op ons! We nemen uw complexe taken uit handen, zodat u zich kan focussen op hetgeen echt telt. Wij zijn uw aanspreekpunt voor zowel grote en kleine telecommunicatienetwerken zodat alles gegarandeerd vlot blijft verlopen.

Distributed antenne systemen (DAS)

Zorgt voor een optimale indoordekking van operatoren (KPN, Vodafone, T-Mobile). Zo hebben uw patienten, clienten en medewerkers optimale 4G dekking.

Private LTE-oplossing

Private LTE is een privé mobiel netwerk voor voice en data dat gebaseerd is op 4G techniek. In tegenstelling tot WiFi, garandeert het LTE-netwerk een feilloze verbinding zonder interferentie.

Portofonie systemen

Overal waar kritische communicatie nodig is en een GSM niet voldoet, is een portofoon de professionele en betrouwbare oplossing. Wij bieden de juiste oplossing voor elke toepassing.

Nieuws

CM.com Circuit Zandvoort extra veilig door moderne communicatie

ZANDVOORT – Wie zorgt er voor de veiligheid van de coureurs en bezoekers van CM.com Circuit Zandvoort? Met de vernieuwing van het racecircuit is ook de veiligheid op en rond de baan de afgelopen jaren flink gemoderniseerd. Onder andere met zeer...